Vyšni@. aww,ma cherry candy baby
Pranešimų skaičius : 74 Reputacija. : 0 Join date : 2010-01-09 Age : 28
| Temos pavadinimas: Vyšni@ arba kitaip Gabriele. Pir. 01 11, 2010 3:11 pm | |
| Sveikutės. Prisistatysiu ir aš. Taigi, esu Gabrielė iš Biržų . Turiu net 14 metų . Gimusi aš labai gražią lapkričio naktį , tryliktą dieną. Draugai apie mane turi susidarę nuomones. Daugiausia būna tokios kad esu užsispyrus,mėgstu ginčytis,kol pasiekiu savo. Taip ,taip aš tai labai mėgstu daryti . Tiesiog, 'tenkinuosi' tuo,žinoma tada kai būna mano viršus. Kiti sako kad gali man išsipasakot,kad aš suprasiu,patarsiu. Atceit geraširdė.Na,save tokia nelaikau,nes žinau kokia kartais esu ištikro . Sunku mane išvest iš kantrybės,nebent tada kai yra 'lojama' per tą patį. Ir kai žinau kaip yra ištikrujų o man sako kad klystu. To labiausiai nepakenčiu. Tikriausia turiu daugiau blogų savybių o ne gerų. :} Na,kiti mano kad esu 'pasikėlus',reiškia manęs tie žmonės nepažysta. Save tokia tikrai nelaikau. Dar esu tinginė,nieko nedaranti , tik sėdinti prie kompiuterio.;D Be to gerai nesimokau,nes vėl gi tingiu. Ir manau tingėsiu,kol manęs kas nors neištemps į kokį būrelį. :> Be to, turiu ir kvailą savybę,palankius kokias kelias savaites viską mesti. Na,neužbaigti darbų. Žinau,blogai..Bet.. Neišsilaikau. :( Kol nenukrypau ko aš čia atėjau,tęsiu savo keverzones. na, nežinau ko čia dar papasakojus apie save. Manau maloniai sutarsime.;*
būčkis, Vyšni@. | |
|
Cookie. Būk šalia-kai verksiu.Būk šalia-kai juoksiuos.Visada mylėk mane.
Pranešimų skaičius : 120 Reputacija. : 3 Join date : 2010-01-09
| |
Mildučiuks* Sveika atvykus:)
Pranešimų skaičius : 62 Reputacija. : 4 Join date : 2010-01-09 Age : 27
| Temos pavadinimas: Re: Vyšni@ arba kitaip Gabriele. Pir. 01 11, 2010 9:03 pm | |
| | |
|
Vyšni@. aww,ma cherry candy baby
Pranešimų skaičius : 74 Reputacija. : 0 Join date : 2010-01-09 Age : 28
| |
Chimki Sveika atvykus:)
Pranešimų skaičius : 26 Reputacija. : 0 Join date : 2010-01-10
| Temos pavadinimas: Re: Vyšni@ arba kitaip Gabriele. Antr. 01 12, 2010 3:51 pm | |
| Fainuolė. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vyšni@ arba kitaip Gabriele. | |
| |
|