Merginų pašnekesiai.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Merginų pašnekesiai.

Pašnekesiai tik Merginoms.

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Vyšni@ arba kitaip Gabriele.

Go down 
4 posters
AutoriusPranešimas
Vyšni@.
aww,ma cherry candy baby
aww,ma cherry candy baby
Vyšni@.

Pranešimų skaičius : 74
Reputacija. : 0

Vyšni@ arba kitaip Gabriele. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Vyšni@ arba kitaip Gabriele.   Vyšni@ arba kitaip Gabriele. Icon_minitimePir. 01 11, 2010 3:11 pm

Sveikutės. Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 420357

Prisistatysiu ir aš. Taigi, esu Gabrielė iš Biržų . Turiu net 14 metų Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 102807 . Gimusi aš labai gražią lapkričio naktį , tryliktą dieną.
Draugai apie mane turi susidarę nuomones. Daugiausia būna tokios kad esu užsispyrus,mėgstu ginčytis,kol pasiekiu savo. Taip ,taip aš tai labai mėgstu daryti . Tiesiog, 'tenkinuosi' tuo,žinoma tada kai būna mano viršus. Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 3890 Kiti sako kad gali man išsipasakot,kad aš suprasiu,patarsiu. Atceit geraširdė.Na,save tokia nelaikau,nes žinau kokia kartais esu ištikro . Sunku mane išvest iš kantrybės,nebent tada kai yra 'lojama' per tą patį. Ir kai žinau kaip yra ištikrujų o man sako kad klystu. To labiausiai nepakenčiu. Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 921214 Tikriausia turiu daugiau blogų savybių o ne gerų. :} Na,kiti mano kad esu 'pasikėlus',reiškia manęs tie žmonės nepažysta. Save tokia tikrai nelaikau. Dar esu tinginė,nieko nedaranti , tik sėdinti prie kompiuterio.;D Be to gerai nesimokau,nes vėl gi tingiu. Ir manau tingėsiu,kol manęs kas nors neištemps į kokį būrelį. :> Be to, turiu ir kvailą savybę,palankius kokias kelias savaites viską mesti. Na,neužbaigti darbų. Žinau,blogai..Bet.. Neišsilaikau. :( Kol nenukrypau ko aš čia atėjau,tęsiu savo keverzones. Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 796429 na, nežinau ko čia dar papasakojus apie save. Manau maloniai sutarsime.;*

būčkis, Vyšni@.
Atgal į viršų Go down
https://merginupasnekesiai.forumlt.com
Cookie.
Būk šalia-kai verksiu.Būk šalia-kai juoksiuos.Visada mylėk mane.
Cookie.

Pranešimų skaičius : 120
Reputacija. : 3

RašytiTemos pavadinimas: Re: Vyšni@ arba kitaip Gabriele.   Vyšni@ arba kitaip Gabriele. Icon_minitimePir. 01 11, 2010 5:15 pm

Na kol kas tavo blogosios savybės neužgožė gerųjų:}} Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 420357
Atgal į viršų Go down
Mildučiuks*
Sveika atvykus:)
Mildučiuks*

Pranešimų skaičius : 62
Reputacija. : 4

RašytiTemos pavadinimas: Re: Vyšni@ arba kitaip Gabriele.   Vyšni@ arba kitaip Gabriele. Icon_minitimePir. 01 11, 2010 9:03 pm

Gabukas mūsų. Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 97775 Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 97775 Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 97775
Atgal į viršų Go down
Vyšni@.
aww,ma cherry candy baby
aww,ma cherry candy baby
Vyšni@.

Pranešimų skaičius : 74

RašytiTemos pavadinimas: Re: Vyšni@ arba kitaip Gabriele.   Vyšni@ arba kitaip Gabriele. Icon_minitimePir. 01 11, 2010 9:26 pm

Sausainiuk, aš tai gerų pas save nematau, o gaila...;D

Mildučiuk, tas pats. Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 102807 Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 420357
Atgal į viršų Go down
https://merginupasnekesiai.forumlt.com
Chimki
Sveika atvykus:)
Chimki

Pranešimų skaičius : 26

RašytiTemos pavadinimas: Re: Vyšni@ arba kitaip Gabriele.   Vyšni@ arba kitaip Gabriele. Icon_minitimeAntr. 01 12, 2010 3:51 pm

Fainuolė. Vyšni@ arba kitaip Gabriele. 220856
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Vyšni@ arba kitaip Gabriele.   Vyšni@ arba kitaip Gabriele. Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Vyšni@ arba kitaip Gabriele.
Atgal į viršų 
Puslapis 11